W każdej chwili możesz trwale usunąć swoje konto w aplikacji Odkryj Świat Kart razem z zebraną kolekcją kart, postępami i ustawieniami.
Usunięcie konta jest trwałe i nieodwracalne — razem z kontem znikają wszystkie zebrane karty, punkty, odznaki i ustawienia. Aby ponownie korzystać z aplikacji, konieczna będzie nowa rejestracja.
Jeżeli straciłeś/aś dostęp do aplikacji lub nie możesz zalogować się na swoje konto, wyślij do nas prośbę o usunięcie konta. Aby przyspieszyć weryfikację, podaj:
Prośby o usunięcie konta realizujemy zwykle w ciągu kilku dni, najpóźniej w ciągu 30 dni od otrzymania zgłoszenia.